[owncloud-devel] problems installing owncloud server 8.0 on Gentoo

Avinash Sridharan avinash.sridharan at gmail.com
Mon Mar 9 20:34:21 GMT 2015


Thanks,
 Will post this on the owncloud mailing list.

-Avinash

On Mon, Mar 9, 2015 at 1:22 PM, Jos Poortvliet <jospoortvliet at gmail.com>
wrote:

> On Monday 09 March 2015 11:21:20 Avinash Sridharan wrote:
> > I was following the instructions for installing owncloud server 8.0 on
> > Gentoo. http://wiki.gentoo.org/wiki/Owncloud
> >
> > Had to jump through a few hoops but got apache working with mod_php and
> got
> > the owncloud server up and running. However, I had edit the
> > owncloud/index.php . When I installed it from the gentoo repository, it
> > installed it under /var/www/localhost/htdocs/owncloud . The index.php
> file
> > had missing PHP tags because of which apache wasn't executing the php
> > scirpts correctly?
> >
> > Is this a bug or just a bad installation?
> Note that ideally, you ask questions about user installations on
> owncloud at owncloud.org, not on the developer list ;-)
>
>
> Disclaimer:
> Everything I do and say is based on my view of the world today. I am not
> responsible for changes in the world, nor my view on it. Everything I say
> is
> meant in a positive and friendly way, unless explicitly stated otherwise.
> find me on blog.jospoortvliet.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.owncloud.org/pipermail/devel/attachments/20150309/fe11c673/attachment.html>


More information about the Devel mailing list