[owncloud-devel] How to trigger the hooks when using the sync client?

Jalpreet Singh Nanda jalpreetnanda at gmail.com
Sun May 29 11:13:41 GMT 2016


Hi,

Media Metadata <https://github.com/imjalpreet/MediaMetadata>

I have tried two methods:

1. The first is the new one which is given in the documentation: Master
Branch

2. The second is the old one using the static hooks: Version2 Branch

Thanks and Regards,
Jalpreet Singh Nanda


On Sun, 29 May 2016 at 15:59 Thomas Müller <thomas.mueller at tmit.eu> wrote:

>
> Please share the code - best is a link to the github repo holding the code.
>
> Take care,
>
> Tom
>
> Jalpreet Singh Nanda – So, 29. Mai 2016 12:15
> > Hi,
> >
> >
> >
> > On Sun 29 May, 2016 2:04 pm Klaus Herberth, <klaus at herberth.eu> wrote:
> >
> > Hi,
> >
> >
> > you need to make sure, that your app is also loaded on DAV access.
> >
> > This could probably be done, if you add
> >
> >
> > <types>
> >
> >   <filesystem/>
> >
> > </types>
> >
> >
> > to your info.xml.
> >
> >
> >
> > I had already tried this but it didn't trigger the hooks even then
> > if the upload is carried out through the sync client. Do I need to
> > do something other than this also?
> >
> >
> >
> >
> >
> > Best regards,
> >
> > Klaus
> >
> >
> >
> > Thanks and Regards,
> > Jalpreet Singh Nanda
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Am 29.05.2016 um 09:48 schrieb Jalpreet Singh Nanda:
> >
> > > Hi Everyone,
> >
> > >
> >
> > > I am Jalpreet Singh Nanda, a GSoC intern at ownCloud.  I am working on
> >
> > > the Gallery App on the following project
> >
> > > <https://summerofcode.withgoogle.com/projects/#5789245109174272>.
> >
> > > So, while working on the project, I have got stuck somewhere and needed
> >
> > > some help. Actually,  I am currently trying to trigger the hooks on
> >
> > > image upload (postCreate). It is working for all the cases except when
> >
> > > the image is uploaded using sync client. I saw the activity app and
> came
> >
> > > to know that it is able to trigger the hooks even when using the sync
> >
> > > client but I am not able to figure out where am I making a mistake.
> >
> > >
> >
> > > So, can someone help me out?
> >
> > > @nickvergessen, if you could help me out, it would be great.
> >
> > >
> >
> > >
> >
> > > _______________________________________________
> >
> > > Devel mailing list
> >
> > > Devel at owncloud.org
> >
> > > http://mailman.owncloud.org/mailman/listinfo/devel
> >
> > >
> >
> >
> > _______________________________________________
> >
> > Devel mailing list
> > Devel at owncloud.org
> > http://mailman.owncloud.org/mailman/listinfo/devel
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.owncloud.org/pipermail/devel/attachments/20160529/a3a93be3/attachment-0001.html>


More information about the Devel mailing list