[owncloud-user] Owncloud Windows Client: http error 403

hj.beckers at kreis-steinfurt.de hj.beckers at kreis-steinfurt.de
Mon Apr 3 06:42:00 GMT 2017


Accessing our ownCloud installation with the ownCloud windows client gives 
the following entries in our apache log:

a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "GET /owncloud/status.php 
HTTP/1.1" 200 95 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) mirall/1.5.4"
a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "GET /owncloud/status.php 
HTTP/1.1" 200 95 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) mirall/1.5.4"
a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "GET /owncloud/status.php 
HTTP/1.1" 200 95 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) mirall/1.5.4"
a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "PROPFIND 
/owncloud/remote.php/webdav/ HTTP/1.1" 403 220 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) 
mirall/1.5.4"
a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "PROPFIND 
/owncloud/remote.php/webdav/ HTTP/1.1" 403 220 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) 
mirall/1.5.4"
a.b.c.d - UserName [03/Apr/2017:07:56:18 +0200] "PROPFIND 
/owncloud/remote.php/webdav/ HTTP/1.1" 403 220 "-" "Mozilla/5.0 (Windows) 
mirall/1.5.4"

Accessing the same ressource from a web browser with the same 
username/password works. This is 
the same ownCloud instance as mentioned in my e-Mail "correction of 
oc_storage entries"  from 2017-03-22.

Thanks
Hermann-Josef Beckers
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.owncloud.org/pipermail/user/attachments/20170403/1d89fd9c/attachment.html>


More information about the User mailing list